Fotoevent i Ljungkile

Välkommen till Fotoeventet —

1-2 April Kulturens Hus i Ljungskile
Själva utställningen hänger 3-9 april

13 st fotografer ställer ut samt 5 av dessa kommer även att ha bildvisning under söndagen och berätta om sitt fotograferande. Tider för detta hittar ni under respektive fotograf. Tanken är att det kommer att vara en variation av bilder så att det täcker flera intressen. Utställningen kommer att gå i inspirationens tecken och passa för alla vare sig du är fotograf eller inte. Den kända författaren Pia Hagmar kommer att deltaga med sitt senaste bokprojekt om shetlandsponnyn Svante där Bengt Öberg tagit bilderna. Böcker kommer att finnas till försäljning och signering.

Klubben har fått 3 st fribiljetter och det är ”först till kvarn” som gäller. Anmälan till Göran via SMS 0707 444 230.   SLUT!