Fotoutflykt till Ture Dalar

Nu är det dags för en ny fotoutflykt.
Nästa söndag, den 30 januari, gör vi en fotopromenad i naturreservatet Ture Dalar, som ligger i närheten av Äsperöd och Sigelhult. Läs mer om naturreservatet i länken. Stigen är bitvis ganska brant så för dem som brukar gå med stavar kan det vara en bra idé att ta med dessa (det finns mindre branta vägalternativ också).
Vi träffas klockan 11.00 vid Sigelhults kyrkogård. Följ Sigelhultsvägen förbi Äsperödsskolan och vidare uppför backen. Precis innan kyrkogården börjar går en liten väg åt höger (det står en liten skylt mot ”Stall Tegarna”). Sväng in där så ligger det en liten parkering omedelbart till höger. Klockan 11 den 30 januari, som sagt. Och glöm inte ta med fika! Och kamera förstås.

https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/besoksmal/naturreservat/ture-dalar.html?fbclid=IwAR0-vOkYDtVMG6jYbP0CLDSOyf_0RXxW0v4SAYZ1kNqDU2HUkuueUyZfLHU