Torsdagsmöte 231123 – Intima landskap

Ann-Marie och Lasse leder en gemensam diskussion om vad som menas med ”Intima landskap” ur fotograferingssynpunkt. Fördelen med intima landskap är att motiven finns överallt, i alla årstider och och i alla typer av väder. Samtidigt finns det en del att tänka på när det gäller komposition, ljus, objektivval etc som vi gemensamt försöker reda ut med hjälp av proffsen och bilder ur våra egna arkiv. Välkommen kl 18:00 i klubbhuset som vanligt.

Dessutom har videogruppen möte tisdag den 21/11 också kl 18:00 i klubbhuset. Där vi ska försöka sätta ihop vår första film i Da Vinci Resolve med utgångspunkt från ett antal filmsnuttar från en tävling som Lasse och Ami filmat. Ni kommer att kunna ladda ner filmsnuttarna till era datorer på plats via snabba SSD. Vi har med sladdar för USB A och USB C. Se till att ni har plats för ca 4 GB för detta på egen dator eller egen HD vid sidan om.