Välkommen till ABF Fotoklubb. Vi är väldigt glada att du har hittat till våra sidor

ABF Fotoklubb är föreningen för dig som gillar att dokumentera, berätta och skapa bilder med hjälp av fotografi. Kort sagt, gillar att uttrycka dig i bild.

ABF Fotoklubb står för inspirerande möten mellan fotointresserade i alla åldrar. Hos oss står bilden alltid i fokus och vi kryddar med fotoglädje och gemenskap. Vid våra träffar kan du ta del av bilddiskussioner med andra medlemmar och få eller ge tips om fototeknik och efterbehandling.

Medlemmarna ses var och varannan vecka beroende på grupp. Torsdagsträffen, Bildgrupp C och Analoga gruppen är några av de grupper som finns inom klubben. En gemensam klubbafton bjuds in till varje månad. Med ojämna mellanrum ordnas gemensamma fotoutflykter.

Kamerans grunder är den vanligaste återkommande cirkeln. Andra kurser är Photoshop, inramning och bildspel – allt efter behov och efterfrågan.

Med ökade kunskaper kan det bli mer intressant att visa sina bilder på olika sätt. Utställning, bildspel, tävling, fotobok, kalender, medlemstidning, visningsfönster… Alternativen är otaliga. Ett är dock säkert – att få se dina bilder inspirerar oss andra.

Vi hoppas att du ska finna våra sidor här informativa och inspirerande.
Om du saknar något eller har frågor eller synpunkter av något slag är du alltid välkommen att kontakta oss via info@abffotoklubb.se.

Välkommen – vare sig du är nybörjare eller redan känner dig ”varm i kläderna”.