OBS! Inloggning kan du bara få om du är medlem i ABF Fotoklubb.

Om du klickar på länken till inloggningssidan (Logga in) hittar du under fälten för användarnamn och lösenord en länk där som leder till en registreringssida. Välj ett unikt användarnamn. Fyll i och skicka iväg!

Efter att du blivit godkänd av en administratör får du ett automatiskt genererat lösenord mejlat till dig, ett lösenord som du sedan kan ändra.
Sedan är det bara att surfa runt här på hemsidan. Det är bra om du också på din profilsida skriver in ditt för- och efternamn.

Skapa konto:

Redigera profil: