18/1 Torsdag: Terminsstart. Tillsammans tar vi fram vårens aktiviteter.

22/1 Måndag: Tävlingsförberedelse för RIFO del 1.

25/1 Torsdag: Medlemsmöte i klubblokalen.

29/1 Måndag: Tävlingsförberedelse RIFO del 2.

30/1 Tisdag: Filmgruppen

1/2 Torsdag: Kamerateknik. Tillsammans fräschar vi upp våra grundkunskaper

8/2 Torsdag: Teknisk genomgång av ny utrustning i fotostudion

13/2 Tisdag: Filmgruppen

15/2 Torsdag: Green screen I studion samt isolera bakgrunden från objektet

27/2 Tisdag: Filmgruppen

29/2 Torsdag: Klubbafton, ljussättning i studion med Andreas Olsson

7/3 Torsdag: Studiofoto med färgat glas.

12/3 Tisdag: Filmgruppen.

14/3 Torsdag: Porträttfoto i studion. Öva på vad vi lärt oss av Andreas samt posering.

16/3 Lördag: Västsvenska i Borås.

21/3 Torsdag Årsmöte.

23/3 Lördag: Fotodagen

2/4 Tisdag: Filmgruppen.

4/4 Torsdag: Trickfoto i studion. .

11/4 Torsdag: Tema på stan – ”Rostigt”.

16/4 Tisdag: Filmgruppen.

18/4 Torsdag: Fota med mobilen. Träna på att ta proffsiga bilder med mobilen. Vi startar i lokalen för en liten genomgång innan vi går ut på stan.

25/4 Torsdag: Klubbafton. Eddie visar resebilder och Ann-Marie redovisar Fyrklövern 2023

2/5 Torsdag: OBS! Ändring i programmet! Ann-Marie tar hand om oss i Margretegärdeparken där vi samlas klockan 18.00 för blomfotografering. Ta med kamera!

7/5 Tisdag: Filmgruppen

16/5 Torsdag: Fotografera med blixt utomhus. Vi samlas vid omklädningshytterna vid Sörkullens badplats 18.00. Parkera vid Landbadet, skolhuset eller Snäckan.

23/5 Torsdag: Medlemsmöte och säsongsavslutning. Vi samlas utanför skolhuset på Gustafsberg för att gå en liten tipspromenad. Återsamling i lokalen i skolhuset där nuvarande direktören för Gustafsbergsstiftelsen, Claes Burman Barkebo håller ett föredrag om badortens utveckling. Förtäring. Meddela eventuell allergi.

Om inget annat anges är vi i klubblokalen med normal mötestid 18:00-20:00.

Det finns också ett antal spännande projekt/aktiviteter som vi arbetar med som kan komma att genomföras under våren eller hösten 2024. Återkommer i den frågan.